Rolig vecka

Hallå! Nu är veckan slut och skolad detsamma :) Varit en rolig vecka med många lekar i skolan haha... Har ju börjar media, men eftersom ja blev tvingad att gå iv så går ja nu med 96or.. Synd att dom inte lika gamla men dom e ok ;) dock fjortis varning åxå några xD haha Men på onsdag blir det lektions dag så man kanske kan få komma igång med fotografaferandet i fotostudion på riktigt ;) Å har även två saker ja måste köpa.. Färgpatroner till min fotoskrivare och ett nytt skal till mobilen, men min ena katt på ;D hihi Nä nu måste ja käka nått ;) bye bye Imorgon ska ja försöka få lite upp lite bilder ;)

Barnslig lärare, tummen upp!

Hallå! Nu har skolan slutat för idag, började 10 och slutade 12 xD jäkla tider haha Men idag var det bara lek.. Haha läraren är lite roligt barnslig så det var faktiskt kul! Haha Vi skulle leka nån lek på gräsmattan, å sen inne i klassrummet skulle vi bygga gelé hallon torn xD å min lilla grupp vann med 93 cm högt! Fett nice :D (har bild, men laddar upp den sen när ja får internett :) ) Jag hoppas ändå snart att ja får använda fotostudion snart haha :D Men nu ska ja ta å käka lunch! Bye bye :)

Media i skolan

Halli hallå! Eftersom skolan börjat så kan ja kanske ja inte kan lägga upp bilder så ofta, men ja vet ju inte? Men ska försöka! Måste bara fixa så ja får internett på datan! Hmmm.. Men som ja har kämat å slitigt så har ju jag kommit in på media ;) åh du ska se fotostudion! Omg min dröm :D Men nu ska ja ta å redigera lite bilder :) kram kram!

Tidigt uppe men förgäves ..

Tänk dig att du sitter ute å ritar, å rätt som det är kommer det, flugor, fjärilar och humlor som flyger direkt på en! Hur tänker dom?! Dom har Väl ögon å se med? Ööhh..? Så min teckning blev ju iaf förstörd xD Å ja råka trampa sönder en skalbagge igår .. Blä! Men jag såg den inte xD Men tänk snart är vintern här.. Åh fyfan! Ja vill inte ha vinter! Jag vill ha värme! Men nu till en annan sak, det var många Pm fråga va ja ville bli fri ifrån, ja det är inte enklare än: fri från bekymmer, slippa tjafs å bråk, skippa prov m.m sånna där tråkiga saker :) Nä nu börjar det regna.. Då får ja å lägger mej igen! Godnatt :)

Nittonhundranittiofem

Hallå! Måste bara tacka alla läsare! Har 50 läsare varje dag! Så himla kul :D men det är dags å uppdatera min profil för jag är faktiskt en 18 åring tjej! Hallååå! Har fortfarande problem med internett så bilder kommer senare :)

Krångel med internett!

Hallå! Sorry att ja inte fått upp nå bilder, Men det dampar nå fruktansvärt med internett, Så ska försöka få upp bilder :D

"Min dröm: Att få bli fri någongång!"

Nya fina bilder ;)

  
 
 

En riktig blandning av bilder :D

Här kommer bilderna som jag har tagit igår ;)
Har även märkt att folk börjar härma mej mer å mer xD ska man ta det som komplimang?
 
 
 
Min älskling <3
 
 
 
 
 

Awesome bilder ;)

Hallå! Nu sitter man å väntar i en morgonrock på att kläderna ska bli torra... gaah xD sen ska jag käka frukost :)
 
Ska även försöka få upp fler bilder från kamerna ;) Men när vet ja ej!
 
En häst när ja spelar sims, omg va ja älskar det spelet xD i love horses!
 
 
Åh nu lite awesome bilder ;)
 

Ny design & Bilder.. ojoj

Halli hallå! Ska försöka fixa en ny blogg design nån dag här ;) så om du inte känner igen dig så har jag nog bytt ;D spännande vaa! xp
 
Men här kommer några fler bilder jag har tagit, och har även bilder kvar på kameran, fotade en flygande trollslända igår!
 

Bilder

Hallå.. var ju å fota med helena i måndags, å jäklar va jag älskar å fota hästar, Dock gillar ja inte att fota i mörker, ja föredrar ljus!
 
 

Nya bilder!

Imorgon kommer det nya bilder ;) och jag har en rolig Idée i huvudet som ja ska rita upp ;D

Martina elr va du heter!

Martina A, Säg då vad ja ska fota? om du är så jäkla petig? Sånna kommentarer som du skriver nu e bara onödigt fakta!
Jag är trött på folk som gnäller, jag pluggar media i skolan och jag har bara kommit halvvägs!
 
 

Konstig kommentar...?

Hallå! igår hann ja inte blogga för jag var med Helena i stallet hela dagen, det var så himla kul! dock tråkigt att ja inte hade egenhäst så vi kunde rida ut!
 
Och sen måste ska svara på den konstigaste kommentaren ever! En kommentar som visar att hon inte kan mycket om foto,
 
"gillar inte bilderna. Den första ser ut som att du bara viftat med kameran och tagit en bild och dom två sista är bara svarta, mörka och tråkiga!"
 
- Jaha? men vad vill du att ja ska fota då? Det är rörelsebilder actionbilder och dom ska se coola ut? snälla..
 

Helena in action

här kommer fler sport bilder jag har tagit ;)
 

Helena-Chill!

Hallå! nu sitter man sitter man med Helena och jag förbereder mej för att få cykla .. med min kondis.. HAHA, men ja kommer klara det ;) fick ju tränings värk förra gången xD hehe..
Men här kommer bilder jag har tagit på helena :D
en från igår när hon joggade ;)
 
 
 

Grattis Mamma!

Idag gick ja upp kl 7. för att gratta mamma på hennes födelsedag! Saker som jag hade köpt för mina egna pengar, och det känns mycket bra :) men ist för att sjunga själv. Så spelade jag upp ja må hon leva från youtube ;) det kan ja lätt rekomendera om du inte har nån röst på morgonen!
 
Grattis till mamma idag :D <3
kram kram :D
 
 
mina knäppa katter <3 fy va ja älskar er!!!!!

sköna morgon

gaaah Godmorgon! Har nyss vaknat ur en skön sömn ... ja förstår inte varför det är så skönt å ligga å dra sig på morgonen! hehe..
 
Men nu ska ja ta å käka frukost å borsta håret :)
 

Helena & Jag!

Just det. måste bara länka till min coola kompis Helena! :D (helenaelisabeths.blogg.se)  som ja ska va med igen nu i helgen! så förbannat kul!
Hon räknade ut att vi hade varit kompisar i ca. 8 år! :D så häftigt! tänk va tiden går fort!!
 

Bebisar! <3

Hej!
 
Här kommer bilder jag har fotat på mina bebisar ! <3
och tyvärr har jag märkt att någon har loggat in på min blogg och gjort en massa. synd, men nu har ja bytt lösen så nu kan ingen komma in!
KRAM KRAM :D
 
 

Bilen leeer!

Hallå! Igår hjälpte ja mamma meed bilen hela dan, vi tvättade den innefrån till ut till varje däck! ja gjorde rent fäljarna med en tandborste, asså det var faktiskt kul xD haha.. dock alla jäkla mygg som bet en, men ja typ dränkte mig själv i myggmedel å allt xD
Å snart e ju sommarlovet slut.. tråkigt nog, å ja längtar faktiskt till karlfieldtgymnasiet och mina kompisar. Tänk att äntligen få börja med media igen! :D
 
Här får ni bilder, JAG har tagit! strycker under jag för att vissa personer fattar att man inte får sno andras bilder utan tillåtelse!
 
FATTA! SNO EJ MINA BILDER! DET ANMÄLS!

MIN KATT!

Hallå, förlåt att ja inte har bloggat så mkt, men har varit med min bästa kompis Helena ;) Vi hade så jäkla kul!
Var med henne på träningen hela helgen och idag fotade ja henne, å om jag har tur kommer ja få stå med på deras hemsida, aveta roddklubb :D och jag hoppas även på Helenas båt :D
 
Men nu ska ska ja chatta med Jimmy och se på film ;) kram kram!
 
Och här kommer en bild på min katt som jag har tagit hand om varje dag och JAG har gett honom kärlek, borstat honom, allt! Absolut ingen djurmisshandlare ska ha honom!
 
Och jag varnar er, SNO INTE MINA BILDER!
 

Imorgon!

Imorgon kommer det nya fina bilder ;) håll ögonen öppna!

Tur i Foto ;)

Hallå! kom nyss från en foto stund. Var ute å fotade katterna och alla var busiga! alla jagade varann, men Mimmi och Cheela fick nog bästa bilden idag...
Mimmi smyger fram till Cheela och hoppas fram! och Cheela flyger upp! haha riktigt nice, ibland har man bara tur ;)
 
 
 

Mycket på Schemat!

Just nu ere mycket .. så ja vet itne hur ofta ja kommer blogga, men kommer försöka då och då!
Men fick en kommentar om vilken linje ja skulle gå å ja... det borde du se ;)
 
och alla mina nya bilder har ja inte fixat än, ja jobbar på!