Tråkigt meddelande.

Jag vill nu meddela, att jag tar en paus med bloggandet. Skolan börjar och det tar mer tid nu. Så jag bloggar bara när jag har tid. hoppas ni inte blir sura. 
 
Men kolla gärna på DrawHorses.blogg.se :D

Veckan snart slut... redan?!

Hallå. När man inte har råd att åka dit man vill, så blir man ju hemma. Och har sjukt tråkigt... så jag städade mitt rum idag. Herre jösses va saker ja slängde. Man kanske borde typ tömma varje månad? xD njaaa.. vem orkar det? 
 
Har även kopplat i min högtalare, Den har nog världens bästa bas för att vara så liten :D älskar den så. haha..
Och ja tycker en vecka för lov... är för kort ;/ det går för fort. 2 veckor borde vi få .. :P 
 
Har även blivigt mer aktiv på deviantart.com, Så där ser du mina senaste skapelser :D kolla där!
 

Tråkigt värre

Hallå! Snart är veckan slut.. och lovet det samma. Och man har ju fan inga pengar, så jag kan inte göra något kul! Det är fan sjukt tråkigt! Ni fattar inte hur jobbigt det är. 
 
Men nu sitter ja å kolla på Hissen, med Filip och fredrik. Där skulle ja vilja va med xD höhö
 
har även ritat lite på hästen, men jag har inte fotat något, för att det har inte varit fint väder. 
Nä, nu ska ja ta å kolla vidare... kanske somnar vid datan åxå, vet vem.
 
 

3 steg

Just nu håller ja på att rita lite :D
 
 


Sovit som en gris!

Godmorgon, jag gick å la mej vid 12 år, och sov som en gris hela natten. Och vaknade 10. kände ba: neeeej xD 
Men ja ritade av en häst igår som ja såg på bild. Och gjorde min egen version xD
 
Jag tror ja ska måla denna, men inte säker, va tycker du ?

Melodifestivalen, Föl

Godmorgon på er!
 
Igår kollade ju jag på Melodifestivalen.. och tror nog att många gjorde det åxå. Men iaf. Jag fattar inte varför Caroline  av ugglas är med? 1. hon kan inte sjunga. 2. hennes låtar suger. Lixom.. hallå? det är Melodifestivalen! Då ska man bjuda på sig och ha en svänging låt! Så jag är as glad att hon inte åkte till final! 
 
Men det dära låten En riktig jävla schlager digga jag. Visst det är äldre gubbar, men vem gillar inte Tommy Körberg? Han är ju så bra! Älskar när han tar i å sjunger: Nu får det vara nog. Vilken röst asså! Han är ju så bra! :D
 
Och sen sa ja till mamma idag att ja måste åka å handla lite till mej själv... och då säger hon : men kan vi inte åka imorgon? För du börjar ju senare imorgon. Men hallå mamma.. jag har lov. Och båda vi bryter ut i skratt! haha xD 
 
Och jag håller även på att måla ett föl xD det går jätte bra :) håller på med manen och svansen nu!
Nu ska ja ta å måla lite mer. Hare bra!
 
Jag har gjort skugg linjer där benen går, men dom e så små, så det synd inte här xD

Skära upp hela munnen...?!

Gokväll på er! Nu har jag precis duschat, och jag stod å tänkte på 3 saker ja stör mej grymt mycket på. 
 
1. När man ska duscha... man ställer in värmen... och sen tar man slangen till kroppen... vattnet kommer.. och det är ISKALLT vatten! Jag skriker så högt så ja nästan tappar öronen! åh va störande det är. Man e ju lixom berädd påen varm och skön dusch. eller?
 
2. Du vet när man klipper tånaglarna? Och råååkar klippa för långt in, Så nageln "växer" in i tån, och man får så jäääkla ont i tån och kan inte böja på den, t.ex när man går upp för en trappa.. det går inte! Tån är röd och ömmar! Man vill ju bara skära bort den :O Är det bara ja om råkar ut för detta?
 
3. Man är hos tandläkaren. Man blir tillsagd att slå sig ner i den dära stora... svarta stolen... som man nästan ligger i. Men hur som helst. Och där ligger man å gapar som en hel häst, och sen har man massa saker i munnen... och rätt som det är. Så frågar tandläkaren t.ex vad man har gjort idag, hur många gånger borstar du tänderna? m.m Och där ligger ja å försöker svara... man låter juh som om man har en näve i handen.. och försöker prata. Igentligen.. jag tycker tandläkaren bara borde prata om vad han gör när han har massa vassa saker i munnen på en, för tänk om... han råkar typ.. hosta till... eller fråga något så han tappar koncentrationen...och typ skär upp hela munnen? xD haha... asså omg!
 
Det är ju konstiga sakern man tänker på .... 
Nä, nu ska ja ta å kolla på tv4 ;)
 
 
 

WIP, Lov & Snart Melodifestivalen

Hallå i bananskogen! Nyss var man hos tandläkaren å tog bort lite tandsten, lol varför skrev ja det? haha.. jaja ... 
Och nu äntligen... äntligen har dagen kommit, nu snart säger ja det... snart.... Det är LOOV! Så härligt. Är verkligen utpumpad, men det är ju så sjukt kul med media, Och iaf ... i går, så var jag hos Citat. De fotar reklam, t.ex till guldfynd med mycket mer. Och där kanske ja ska få praktisera ;D tänk å ta en bild till t.ex guldfynd. Värsta coolt. 
 
Men i helgen ska ja pröva spela in en kort skräck film xD haha få se hur det går. Skriver länken sen när den e klar.. höhö..
Och en sak till. Mna ska inte leka med en automat bil haha xD
 
Men ikväll ska ja vila lite. Imorgon får vi besök på kvällen och sen dags för Melodifestivalen. Jag vet inte ens varför ja kollar på det? xD Det har ju varit några riktigt dåliga låtar som har framförts. Men jaja... Sean Banan e ju skön, roliga låtar xD Och alla dessa ombyten haha.. Men jag hoppas det blir bra imorgon kväll :) 
 
Nu ska jag ta å fixa lite på min uppgift i Digitalt skapande. Hmmm... hur ska ja fixa bakrunden. 
 
Detta är en bild från.... 2011 och är fortfarande stolt över den xD höhö
 
Och här är min WIP, haha.. verkligen inte klar. Men va gör man inte för en uppgift? :P 

Till er läsare.

Nu är det två personer som skriver att ja ljuger i bloggen. Men kan DU vara så snäll att Säga VAD ja ljuger om? Ljuger ja om att ja har en nikon kamera eller vad vill du?

Känns konstigt att dricka ur ett objektiv xD

Hallå. Idag pluggar ja hemma för att slippa slösa bensin i onödan. 
Och jag ska även åka till ett företag som fotar till reklam, as nice. Får se om ja berättar nå mer om det. vi får se. 
 
Men nu sitter ja å skriver lite och har även test druckigt ur min objektiv mugg :) å jäklar va konstigt det kändes xD
 
 
Får se om ja laddar upp något på min skoluppgift ja håller på med. Vänta å se ;D

Objektivmugg

Hallå... Vilken seg dag det har varit idag. Så ja åkte och och jobbade istället, för i klassrummet fick ja tyvärr inget gjort. Så ja åkte hem. 
Och uppgifter vi har fått, det är att göra en film om tv historian, men jäklar va svårt det är. Och sen på digitalt skapande, där ska jag göra om en bok, alltså framsidan och baksidan. Och min heter Sockerdöden :P Så jag håller på med en nu.. men jag ladda inte upp den än .. det får ni vänta med att se. 
 
Och imorgon är det alla hjärtansdag och jag fick paketen idag ist. Fick en kudde och en objektivmugg, jäklar va snygg den va. Och det var många som säger att oj, ta inte fel nu då. Och nej det gör man inte, muggen är alldesles för lätt för att man ska kunna ta fel ;) 
 
Men nu har ja jobbat klart för idag, nu ska ja vila lite och lyssna på RIX FM! kram kram
 

Rätt & Fel

 

Skola, Sista veckan, Ponnyakuten

Hallå mina små bubblor! Just nu kollar jag på ponnyakuten, för ja tkr det är kul å se Tobbe och små barn som inte kan hantera sina hästar, De inte tillräckligt starka helt enkelt? Om man ska ha häst måste ju man visa vem om e ledaren. 
Men jaja...
 
Tänkte fota idag, mendet var alldeles för kallt å jag hittade inte mina vantar så det blev inte av, haha... men imorgon, är det måndag. Sista veckan sen looov :D 
 
Nu ska ja kolla vidare! Vi hörs!
 

Skräckfilm

Godmorgon! 
Idag tänkte jag försöka fixa en liten kort skräckfilm. Alltså inte långt utan bara en litet smakprov. Och bara testa lite eftersom jag har film nu i skolan. Så ja skulle gärna vela testa själv!
Så om den blir bra, så kommer ja ladda upp den på min youtube kanal ;)
 
 
 
Dåligbild, p.g.a avv ja tog med mobilen ;)
 

Hejdå läraren, Skräck film

Hallå allihopa! Nu är det äntligen fredag. Och jag har sån jäkla träningsvärk i alla delar i kroppen! Omg asså! Ja körde verkligen hårt igår! jäkla träning asså! 
 
Och idag slutade ännu en lärare, våran Svenska lärare. Och jag hoppas verkligen att han kommer tillbaka. Inte mött nån ån mysig lärare. Snäll och otroligt trevligt, Jaja va ska man göra, man kan ju inte göra nått precis,och en har väl alla en lärare som alltid måste säga "hejdå" ord..  åh dom ska alltid göra så man börjar gråta... usch..Sen tänkte ja leta upp honom å ge han en kram å säga hejdå, jag hittade honom inte?! va ska man göra?
 
Men ihelgen ska jag fixa min frisyr, och sen kanske jag ska göra en kort skräck film xD haha.. vi får se hur det blir ;) 
 
och när det kommer nya bilder, det har ja ingen aning om... 
 
HA EN SKÖN FREDAG!
 

Zoom, Konstiga personer, Idrott

Tjolasnopp! :D 
Idag känns det som om det har varit en jäkligt lång dag.. uff... samhäll och skrev 1 å en halv a4 papper.. så segt.
en engelska.. vi ska dubba våran egna film xD lol... det kommer se och låta så fel xD haha... så ja måste låna hem en zoom så ja får spela in rösten ännu en gång xD 
Å imorgon ere idrott.. åå ja orkar inte... å jag har även gjort illa handleden.. så det typ bränner till å sticker till. Å ja vet inte om ja kommer kunna lyfta nå tyngder imorgon?
 
Och en sak jag inte fattar... man blir kompis med en klasskompis.. och sen tar "hen" bort mej utan andledning?? sånna personer får ja damp på, å lika personer som trackar en på nätet, och följer efter mig och beter sig som må barn! Det ja menar är... när ska folk växa upp?! 
 
Men nu ska ja ta å kolla på Balto (1995) och sen fixa kläder till idrotten.. yay.. härligt. 
 
Och du som "hette pelle" och skrev om gratis kondomer. vågar du säga vad du heter mer än "pelle"? Du tycks bo i Avesta. ..........
 
lol jävligt bra bild med webbkameran xD
 

Bindor

Hej! Sitter nu och funderar på det här med bindor. Ignetligen, varför får vi inte gratis bindor om man är tjej? T.ex vi som har ont om pengar ska då få gratis bindor. Man har pengar till mat, men som varje tjej får, mens vare månad, och om man då redan köpt mat för pengarna.. och inte har råd till bindor, Ska man då gå med en stor fet handduk mellan benen? nej usch å fy!
O sen en till sak killar o tjejer bör få gratis kondomer, skulle minska sjukdomspridning. Och troligtvis mer skyddat sex än det är idag
va tkr du?

Bilder

Här är lite bilder från idag när jag gick på promenad :D
 

Solen skiner = Fota

Godmorgon! Här skiner solen och jag ska idag ut och fota, iaf försöka fota hästarna om de är ute såklart. Just nu ligger ett av mina 2 batterier till kameran på laddning. (Jag har batterigrepp) Därför har jag 2 batterier. 
Och igår badade ju jag med mina kompisar, ganska mör i kroppen kan ja säga. Och ja känner redan att våren är påväg, pollen kommer. Det klippar igen i ögonen och kliar i ögonen när ja e ute. Så nu snart måste man käka allergi tabletter. Men tur att det finns iaf. 
 
Men som sagt, ska lägga upp lite bilder från idag... hoppas ni komemr gilla dom ;) 
 
Håll koll, när som helst kommer bilderna upp!

Melodifestivalen, Egenmålat och Bad

Hej mina godis bitar! 
Idag har jag varit å bada med mina två kompisar. Helt galet i badhuset var vi, haha. Bade över 4 timmar xD 
Och jag har även fixat en bakrund till min data igen, egenmålad har målat hästen förut, men ändrat bakrunden. :D se bild under, va tycker du?
 
Va har hänt mer... ja inte mycket. Det är redan ny månad, oj va tiden går fort. 
Och det var tydligen melodifestivalen redan. Asså omg... Och Danny som programledare... hmm det var nått nytt. 
och paris låten var så fruktannsvärt dålig! usch! fick bara huvudvärk av den.
Nä nu ska ja fortsätta kolla. Herrå