Roy

Hallå mina små godigar :) Idag har vi gjort klart tv sändningen som vi gjorde i skolan. Och jag försöka göra en kopia och så ni får se ;) Får se imorgon vad hela skolan tycker. Haha,
 
Och ihelgen ska ja försöka fota lite hästar ;) 
 
Så jag uppdaterar snart! :D 
 
Sen fick ja en underbar bild på Roy hos de nya ägarna, titta va stor han har blivigt :D <3
 

Mojje, En otrolig person.

Sitter nu och kollar på Mojje på Google. Och jag tänker såhär om honom: Mojje är en populär sångare i sverige och alla älskar honom. När man träffar honom blir man själv glad. Han möter alltid en med ett stort leende. Han verkar vara en glad filur med mycket energi, och en sak jag gillar med honom, det är att hans barn sinne är kvar. Det är inte många vuxna som vill vara lite mindre vuxen, men Mojje är ju helt underbar. Man undrar ju verkligen hur han var som barn. Om han var helt galen då eller? xp ha ha!  Vem vet. 
Men jag vill bara dela med mig att, Om du är intresserad av att se en show med humor och musik, så åk och träffa Mojje live, Du kommer inte ångra dig. Det gör inte jag efter 6 år! Jag vill bara på hans spelningar, för det är så grymt roligt att sjunga med och ha kul! Och han har även stöttat mej mycket. 
 
Jag har iaf fotat honom 6 år nu, tänk va tiden går fort. 8 mars 2008 var första gången jag fotade Mojje, (Se bild nedan) Det var den första bilden ja tog på honom, Grymt suddig men väldigt rolig xD 
 
 
Och kolla nu lixom, Senaste bilden var på Diggiloo 2012. Så grymt bättre bilder ;)
 

TV snart klart.

Hallå! Idag har det varit mycket film skapande. Och har även lärt mej att göra 3D saker ;) as nice! Ska ladda upp filmen sen ;) Och våran nyhetsuppläsning är snart klart. Jag hade fått en snygg bakrung med greenscreen och bättre ljud, as nice ;) 
 
Ikväll ska ja duscha och packa saker till idrotten imorgon. yay :P noooot! Känner ba... orkar inte med idrotten. Varför måsta vi ha det nu när det är projektvecka. För vi har ju inte engelska, svenska eller samhäll. Och varför då idrott för? :S bläää xD 
 
Men nu ska jag bara ta det lite lugnt och varva ner lite!  
Och ja lovar, nån gång ska ja få upp bilder :D 
 
 
Lite smådålig bild ja tog för länge sen xD hahaha

Bloopers, TV, Videokamera

Hej mina små fisar! 
Idag har vi fortsatt med våran tv show. Och jag hoppas verkligen att vi ska få göra en egen tv show nån gång. Att slippa att lärarna ska bestämma allt. Att vi ska få bestämma grupperna själv. Så det inte blir som nu. Och då vill jag gärna intervjua Mojje :D har lixom gjort det till våran tidning, men inte i tv :D värsta coolt det vore :D
 
Men här har du lite bloopers xD haha: http://www.youtube.com/watch?v=SEB9f4S0D1Y
 
och jag har även tänkt på det där att spela in videoklipp och berätta va jag gör i media m.m å jag säger såhär: när ja fyller 18 nu så önskar jag med pengar, och för de pengarna tänkte ja köpa en videokamera som filmar i HD! Så ni får vänta å se ;) 
 

Paint Horse

Sitter fortfarande å väntar på mamma som ska bli klar. Så ja ritade av en häst som jag såg på facebook :D 
 
Och en sak till... en person med ipnr: 78.73.72.103 skrev att jag ljuger på min blogg. Men då kan väl du säga VAD ja ljuger om? Du är säkert jäkligt avundsjuk?
 
bilden e tagen med webbkameran.

Fota, Teckningar och Presenter.

Hallå! Jag ber om ursäkt för jag inte lagt upp några bilder. Men jag var inte hemma igår, jag åkte till brosan igår för att få ett stativ och fick tidiga 18 års presenter, hehe... Ja fyller lixom 18 den 22 mars så :P 
 
Men idag ska jag å mamma ta en promenad, så kanske det kommer lite bilder på hästar och snö kanske.. haha.. Så håll ögonen öppna ;) 
 
Tack brosan ;D 
 
och Mimmi sitter med mig nu när jag sitter å ritar.. :) 
Jag ritade klart Flynn Rider från Trassel, En av mina favorit scener, när han säger "Yay" så jäkla kul xD tyckte det blev ganska likt, men bilden var så liten å det var svårt å se alla ditaljer.
 
Snart ska jag ut, Ha en bra söndag!

Flynn Rider sketch

Hallå! En vecka ha gått å lovet kommer allt närmare. Idag så spelade jag och en kompis in lite TV, nyhetsuppläsare var jag, så jag ska fixa det under veckan.. för ja glömde laddaren till skoldatan så ja kan inte jobba.. hehe.. lyckat. Men nu sitter ja å kollar på film och ritar av min allt favorit person inom Disney, Flynn Rider i Trassel, jag tycker han är så grymt snyggt ritad! ... Så ja ritade av ett ställe där jag tyckte va lite roligt ;)
 
Så sexigt xD haha 

Hej!

Snabbinlägg nu då, förlåt för ja inte bloggat, men har inte mått så bra, är typ förkyld med feber. Bilder ska ja försöka fixa så fort som nöjligt!

Ångrar mej!

Hej allihopa. Idag är ja inte glad. Alla kattungar har ju flyttat nu. Och nu tänker jag.. nej.. va har jag gjort? har ja gett bort mina små bebisar... jag känner nu att ja ångrar mej... å inte vet man om man vågar säga... kan vi få tillbaka honom? vi ångra oss.. ni kan få cheela ist? asså sånt vågar man ju inte säga? men skulle göra vad som helst för att få tillbaka den röda.. :( usch.. va har ja gjort? Det känns som om det fattas någon, å det är han. :(
ja ja vet inte va ja ska göra...
försökte iaf att få bort tankarna så ja gick ut å fotade idag.. men det hjälpte inte :/
Snälla säg att han kommer tillbaka?
 

Länken till kattungarnas film

Hejsan... idag är man ledsen igen. varför då tänker du? Jo för att idga flyttade den sista kattungen, Roy ;( Å självklart börjar man gråta.. Men en sak har ja lärt mej... jag ska aldirg föda upp kattungar igen, för att det är så svårt att ge iväg dom. Det är så hemskt. Inte kul alls. Men herre jösses va jag har njutigt av dom. Här är länken på alla kattungar. http://www.youtube.com/watch?v=o7ovGo1gibI&list=UUJCQNph5i89MftbX_r3cnaQ&index=1
 
Men imorgon tänkte ja ladda upp lite bilder ! Så vänta bara ;) men kolla på filmen och lämna gärna nån kommentar på youtube ;)

Hmm..

Hallå! Idag har jag varit hemma för ja skulle bort. Och mamma ska till sjukhuset igen. usch! Tycker så synd om henne. Men iaf, så har jag gjort en film på alla kattungar nu! som finns på min youtube kanal ;) Bara att kolla där ;)
 
Och sen har jag fått ca. 6 kommentarer om vad jag ska göra alltså om ja ska göra video eller bara skriva, och det blev oavgjort. Så nu vet ja inte? hjälp mej!
 

SVARA PÅ FRÅGAN

Hallå! Tänkte fråga er en sak... om jag ska SKRIVA om vad som händer i mitt liv, alltså i skolan, media m.m eller om jag ska spela in på youtube? va tycker du?
Skriv gärna!

Ledsen...

Hej mina nosar. Idag så har det varit en rolig dag. Jag blev direkt klar med en skoluppgift, vi skulle skapa våran mardröm vi senast har haft. Och det tänker ja inte lägga upp.
Och för nån timme sen så flyttade våran röda kattunge. Och nu är det bara en kvar, som ska flytta på fredag.. usch va tomt det kommer bli. Jag kommer sakna dom sååå mkt!
 
Men jag tänker fixa en film med alla kattungar som ni ska få se. Hoppas ni vill!
 
Sorry för jag inte la ut nån bild nu... men jag är inte så glad :/
 
kram kram

KOLLA LÄNKARNA!

https://www.youtube.com/watch?v=YOjNWTwkZns
SENASTE NYTT OM SAGAN SOM SKA BLI EN FILM.
 
https://www.youtube.com/watch?v=KL8-xt__qaU
SMAKPROV HUR SAGAN KOMMER LÅTA IBÖRJAN!

Spela in rösten till filmen.

Hej alla glada. Idag har jag inte fotat, för jag hann inte.. haha xD Vi gick ut med kattungarna i sele för att dom skulle få se snön. Och oj va duktiga dom va. Dom gick och gick.. men efter några sekunder börjar dom frysa. Naaw så vi bar in dom igen! Och senare ikväll ska jag å mamma försöka spela in våra röster till min saga ;) Om ja inte hinner så gör ja det i skolan med mina kompisar ;D
Men nu sitter jag å kollar på film så här får ni bilder som ja verkligen älskar! <3
 
Ha en bra kväll :D
 

Mobilbild, Besök, sent inlägg,

Go kväll på er! Klockan är verkligen mycket och jag kom på att ja inte har bloggat idag ;) Det har inte hänt så mycket idag eftersom ja fick besök av en kompis :D
Och igentligen skulle jag och mamma läsa in sagan asså våra röster för sedan lägga in i filmen. Men det blev inte av. Så vi gör det imorgon.. och sen har ja matten kvar.. å ja glömde datan i skolan.. lyckat! jaja va ska man göra än att göra klart det imorgon. Ibland borde man få vila lite extra xD haha..
Men som sagt, en kompis kom idag på besök... å hon ville ju se kattungarna.. så visst fick hon det. Det är bara en vecka kvar. Sen flyttar dom :( buuhu va tomt det kommer bli!
 
Nu ska ja ta å bädda ner mej i sängen och kolla på polisskolan :D Godnatt!
 

Tv program & Facebook

Hej mina filurer :D I veckan har ju jag börjat skolan igen för att jag har haft jullov. Och vi har bara gått i skolan 3 dagar. Ja, vi började i onsdags :P Och denna vecka har varit rolig som vanligt. Iaf när man har trevligt sällskap!
Och eftersom jag går media så berättade läraren att vi ska ja projekt vecka igen, och förra gången gjorde vi jju en tidning som finns på issuu.com som heter Chock! men denna vecka som kommer.. ska vi ha TV/FILM Vi ska alltså spela in TV program! Vi ska både vara framför kameran som programledare och sen bakom och mycket mycket mer. Det kommer ju bli jätte kul, iaf som det känns nu!
Och så håller ja även på med en egen saga som ska bli en kort film.. så jag ska spela in min röst och kanske någon mer.. med en Zoom. Det är en hand mickrofon. Den är så grymt rolig att hålla på med! (Se bild)
 
 
Och en sak till. Det är en person som jobbar inom vården och hon tycker tydligen att det är TILLÅTET att KRÄNKAS på nätet... Och jag undrar vem som är vuxen där? (se bild) Eftersom hon var otrevlig och använde svordommar och kränte mig så fick hon en anmälan på sig på facebook. Om ja ska vara ärlig så börjar facebook spåra ur, JAG har facebook bara för att ha kontakt med vänner som bor långt bort. Men det börjar bli lite väl mycket när folk skaffar massa sidor som är meningslösa.. och sprider falska ryckten, t.ex hästar finns inte, hästar är en frukt ? Asså vad är det för dumheter igenligen? Har era föräldrar inte uppfostrat er? Och en ska till... det borde faktiskt vara åldersgräns. Inga under 10 år, och inte över 50. Över 50 är det bara en peddo varning tycker jag. Det var min åsikt,
Nej, nu ska ja ta å surfa vidare och mysa med kattungar. Vi höres ;)

Sluta mobba mig för att jag fotar åt Mojje!

Hej. Asså här kom jag hem och loggade sen in på facebook för att kolla min meddelande.. men iaf så hade ja fått en kommentar av en kusin... som säger att ja e töntig för att ja fotar åt Mojje... och det tog ja som om hon e jävligt avundsjuk! Och sånna personer har bara extremt jobbigt hemma så dom håller på att kränka folk på nätet, och vågar inte tar det mellan fyra ögon. Så omoget! Det är ju många som har internet som skydd...  Så det vore faktiskt vara åldersgräns på internet. För det är välldigt mkt mobbningar och kränkningar. Och det är många som SKRIVER SKIT OM ANDRA. Dom personen borde skjutas på en gång.
 
MEN LIXOM... VA ERE FÖR FEL PÅ ATT JAG FOTAR ÅT MOJJE? FÖR MEJ ÄR DET BARA EN FÖRDEL.
 

Lätt att redigera bilder.

Hallå :D Hur är det mer dig? Med mej ere bra. Skoldag idag då.. men varför skulle man dit för? Började 10, och slutade sen 11.. ååh onödigt! Men så jag å mina 2 kompisar gick på stan så vi käka på fågeln :) (mc donald's) haha... as kul :D
Men imorgon ska vi tydligen har idrott.. dock ska vi ha dans så det är ju kul :) Så man ska ta med sig datan å sen ska man försöka välja låt xD
 
Men innan ja satt med vid datan så fotade ja en sak xD och tänkte visa hur lätt det är att redigera bilder lätt och enkelt. För mej tog det några sekunder eftersom ja kan med programmet så det går fort ;) men skriv gärna vilken ni gillar mest :D
 
 

Bästa bilderna

Hallå! Jo idag så har jag varit å handlat "Julklappar" till mina 2 kompisar å eftersom jag inte har så mkt kompis.. så blev det ************* säger imorgon xD haha.... utefall dom skulle läsa det här.. hehe.. Men nu sitter jag vid datan och tänkte.. fan det är skola imorgon :O gaah orkar inte xD men dock börjar jag 10. Men ändå hehe.. men jag sla upp kl. 7 och gå å duscha xD
 
Men här får ni se 2 bilder som jag är ABSOLUT bästa bilderna jag har tagit på Diggiloo... dock tog jag en bra bild på Jessica andersson åxå, men dom här två är bäst eftersom Mojje vet vem jag är. hehe...
 

Favorit i repris!

Godmorgon mina små hårbollar! Idag var det inte fint väder när ja vakna. Grått och trist. Så jag får vänta med fotograferandet ;) Men här kommer lite bilder i repris. Förlåt för jag inte har nya bilder ... men så kan det va. Lovar att fixa det så snabbt som möjligt.
 
Nästan mina bästa bilder xD

Mobil bilder.

Eftersom 2 kattungar har flyttat i helgen, så har jag 2 kvar.. och dom kommer ja sakna när dom flyttar.. åh herre gud.
 
 
 
 
Sista bilden på Sessan som leker med Bäbis.
 
 
 
Sista bilden på Snobben ;(
 
Lilla bäbis <3

2 kattungar har flyttat

Hej allihopa! Nu tyvärr är det bara 2 kattungar kvar.. dom andra 2 har flyttat. Jag e så ledsen. Men jag lovar att ladda upp lite bilder. Tänkte fota lite imorgon, om det är fint väder.

Minnen...

Hallå mina små bollar! Ni ska bara vet hur skönt det är att ha internet hemma igen, har längtat sååå länge! ...
Och nu tänker jag ladda upp lite bilder från förr, lite minnen ;) Och imorgon vet ja inte om ja kommer kunna hinna blogga... vad jag ska göra.. det skriver jag sen!
 

SENASTE NYTT

Hallå! Nu har jag en jävlig bra nyhet! jag har äntligen fått internet! Så nu jäklar kan ni ge er *** på att ni ska få mycket bilder :D