sommar bilder


Gustaf <3

åhh godmorgon allihopa! Igår åkte ja bil hela dan, med mormor å till ikea.. å ja skulle hellre bocka 10 boxar med skit än att gå på ikea.. ja typ dog när vi var vid kassan.. gaaah! Men nu e ja hemma igen så jävla skönt! Fotade min katt Gustaf nyss ;) åh han är så söt! han var verkligen mammig idag :)
och idag ska ja hjälpa mamma tvätta hennes bil.. :P så vi höres senare ;)
 
Här kommer bilder ja tog för typ en timme sen ;)
 

Tatuering..

Sitter å fundrar på om man skulle ta å tatuera sig någon gång se n när man har fyllt 18, som ja gör nästa år ;)
Det ja vill ha är en text eller bilder på mina tre katter. Va ska man börja med först? Har du tatueringar? Skriv lite å säg vad du tycker!
Är riktigt sugen på en tatuering ;)

Jätte husbil..

Godmorgon ;) nu har man fått igång internett igen!!
Och nu är det soligt, äntligen! Har lust å åka till Leksand sommarland igen asså.. Men iaf ja var ju där i Lördags med en kompis som heter Emma, så fyfan va ni hade kul xD haha.. gick runt 10km den dan! och sen snackade vi med lääänge.. hur länge vet ja inte.. fick ju även lyssna på  några av hans nya låtar.. fett bra asså! han hade rätt,  ja kommer älskar skivan ;)
Så ja gick in på charlotte's blogg och kolla.. å hon var ju där med Mojje, så ja lånade en bild från henne.. på husbilen ..vi stod ju där å prata å herre gud va stor den va! Ville gå in å kolla.. men vågade inte fråga... :P hehe..
 
Och sen när ja skulle fota lite på gräset så ja.. fick ett skraff på en gång! Fästing satt fast... fästingbett, åh fy va ja hatar dom där! usschh!
 
Å här kommer en liten bild på mej bara ;D

Favorit bild i repris!

Hallå! igår kom min älskade knäppa mormor :D så kul å träffa henne igen, :D Men idag blir det inte mycket..
sitter ute nu å medans Mimmi springer efter Cheela.. ingen idé att man säger åt henne.. ja ropar på henne medn hon bara jagar henne :P
 
och sen fick ja nån fråga om vilka bloggar ja följer, asså ja följer ingen sådär jätte bra ja läser bara nån då och då. När ja e på humör ;)
 
Idag ska ja även ladda upp en film på "BÄST AV MOJJE PÅ DIGGILOO" Så håll kolla på min youtube kanal MojjefansetElin
 Länken kommer senare ;)
 
 

Mojje - du började där nere å nu är du uppe i topp!

Hallå! Förlåt att ja inte lagt upp nå bilder, men i trr ett är så segt att hålla på med så ja fick inte upp nå inlägg idag! Så ja skriver genom mobilen nu :) Men imorgon aka ja ta å blogga lite å sen ska ja få upp filmen bäst av mojje från diggiloo :) så håll ögonen öppna :D Kommer iaf å ha i minnet det mojje sa till mej i lördags.. Ja började där nere å nu är ja där uppe med fotograferingen ;)

Google

Idag får vi besök.. så ja fick damsuga lite.. jätte kul när man knappt kan gå för man har massa blåsor under fötterna.. ajaj..
 
Men nu ska ja ta det lungt framför datan en stund å sen ska ja cykla lite.. sen blir det mat :D hungrig som fan!
Satt och titta på google nyss... å ja är säkert segast men man kunde tydligen ändra bakrund :D

Goda minnen från igår.

Godmorgon! Ja klev upp vid 9 tiden och ja har verkligen sovigt gott inatt... Eftersom vi hade så jäkla kul igår och använde alla våra muskler ..iaf som det känns.. äh fyfan det var jävligt kul igår! Emma, vi måste göra om det! haha :D
Och just att Mojje var där.. det var ju gräddet på moset juh! Men här kommer en bild från igår.
Sol & Bad hela dan ;)
 

Blåsor under fötterna...

Hej! Nu e man hemma efter en hel dag i leksand sommarland, å det var as kul! bada och SOL hela dan.. och även träffa polaren Mojje igen då.. höhö.. å stod väl å snacka kanske i... 20 minuter? typ ja vet inte.. nått sånt.. ingen aning, Fick lyssna på några nya låtar som är på hans skiva, som kommer ut slutet av Aug. men iaf så fick iaf min kompis Emma träffa honom äntligen.. å det var hennes idé ja visste inte ens att han skulle va där så.. rena turen.. men eftersom tåget gick så tidigt så missade vi hans gig.. haha tågjävel, hata SJ! Jaja.. en som som händer, men ja lovade Emma att ta med henne till nå mer, så då jäklar ska hon få se... och ja sa jju åt Mojje att hon ville ha en bild så ja tog en bild på dom 2, å den bilden ska ja låna av henne sen ;)
men bilden kommer upp senare bara hon lägger upp den ;)
Men en kul dag var det!
 

Härlig men konstig dag! haha

Hallå! Nyss när vi åkte hemåt, så var det en karl som stod ner bockad för att ta bort ogräs.. och han hade string kalsonger.. åh ja höll på dö av garv! så man fick ju ett gott skratt.. å nu när ja sitter här så kommer det en geting som sätter sig på benet mitt å ja får panik å springer in.. att ja aldrig lär mej!
 
Men idag ska ja ta å fortsätta städa mitt rum.. ser ut som en soptipp bokstavligt talat.. haha
men här kommer bilder som ni gärna får kommentera!
Och måste ju tacka för alla som läser min blogg! Och måste säga imorgon (lördag) så kommer ja inte blogga, för ja ska till Leksand sommarland!!
Blir så glad!
 
Så här såg det ut i Tisdags:
 
 
Och sen så.. var ju min katt lite mammig igår.. så..hon hoppade upp på datan och så tog ja denna bild xD

Äntligen göra nått kul!

Hallå! Idag ska ja ta oc ta fram alla mina badkläder för att på lördag ska jag och min nya kompis Emma åka till sommarland! fett kul! å det var hennes ide.. för Mojje är tydligen där :D
men här kommer lite bilder
 
Fick en jätte fi bild på Mimmi som leker med en humla och sen blev humlan arg å jagade henne så ja tog kort precis där xD haha
 

Va ska man säga..

Hallå.. igår bloggade ja inte för att det Åskade hela dan, och det regna.. och sen hagla det! Jag knäppte kort, men dom bilderna kommer senare idag ;) Måste lägga in dom och sådär.. hehe.. Men nu ska ja ta å kolla runt lite på youtube! och jag la åxå upp en film till min morfar <3 kommentera gärna!
 
http://www.youtube.com/watch?v=UT69VChK-F4&list=UUJCQNph5i89MftbX_r3cnaQ&index=1&feature=plcp
 

mästerkatten i stövlar

Hallå.. Sitter å kollar på mästerkatten i stövlar den nya.. Å det ska tydligen vara tre st kattungar med.... Men nej det är dom inte! Varför ska dom luras sådär?!

Uppe med tuppen, bokstavligt!

Hallå där, idag gick ja upp tidigt för att öppna åt hönsen, kul ! Dom var redan vakna när vi kom så dom rusa ut ur huset, höhö xD
Men och sen kollade ja lite på the sims 3 hemsida och hittade en massa snygga saker!
och nu har ja lagt upp lite nya bilder från igår när ja fotade hästarna.
 
 

Första dopp och hönsvakt!

Hallå!  idag har jag tagit mitt första dopp i sjön! Det var kallt ibörjan men sen när man var i vattnet så blev det varmt.. :D Och sen är ju jag hönsvakt ska öppna på morgonen och inget mer :P hehe .. men så ja fotade jag hästarna igår, Så här kommer fina bild ;) kolla å njuuut!
 
LOOK IN THE EYE, I AM THERE!
 

Sommar <3


Sommar, underbara Sommar!

Hallå nu sitter man ute i sommarsolen och har en massa jäkla flugor och mygg runt sig! JÄTTE KUL!  Nooot! Och ser en liten kattunge gå förbi.. naaw..

Men iaf idag har ja inte gjort mycket.. det har varit sol hela dan men igår vettu.. herre gud va det åska! hela marken skaka! HAHA..men jag tycker sånt där e roligt ja ;)

Nej nu ska ja gå å ta lite vatten å sen blir det tv hela kvällen ;) hare gött!

 


Sommar, underbara Sommar!

Hallå nu sitter man ute i sommarsolen och har en massa jäkla flugor och mygg runt sig! JÄTTE KUL!  Nooot! Och ser en liten kattunge gå förbi.. naaw..

Men iaf idag har ja inte gjort mycket.. det har varit sol hela dan men igår vettu.. herre gud va det åska! hela marken skaka! HAHA..men jag tycker sånt där e roligt ja ;)

Nej nu ska ja gå å ta lite vatten å sen blir det tv hela kvällen ;) hare gött!

 


Nya skor!

Hallå ;) Igår har man varit på kalas.
Och ja köpte ju nya skor igår eftersom mina andra "herkules" skor gick i 2 delar, så ja köpte dom här skorna tills igår, och jag kan äntligen gå och slippa få ont i fötterna :D snygga va?!
 
 
 
Och sen bjuder ja på en bild på mej det jag hade på mej igår, höhö men på tisdag elr onsdag ska ja försöka få upp lite bilder ;) vänta å see.. nån som väntar på nått gott, väntar aldirg för länge :D
 

Nytt på gång!

Hallå! Idag har ja kollat runt lite på nätet och hittat en tjej som har en jäkligt fin blogg. Å ja undrade om hon kunde hjälpa mej.. så vi får se ;)
 
Här kommer det bilder ja lovade ;) ska fixa fler bilder senare ;)

Krångel med internett! Slänger ut allt snart

Hallå! Vill först säga hur man lägger in en header på blogg.se, du måste ladda upp en bild i rätt storlek, kopiera dens (http) och klistra in i " kodmallarna" . Om du vill ha bilder så får du kommentera igen ;)
 
Men iaf! Just nu håller ja å mamma på att göra jordgubbs saft! så gott... men dessvärre brände ja mej på tungan och den gör fortfarande ont! kom ihåg drick aldirg ny tagen saft, Det är HETT! haha!
 
Och såg på nyhterna igår.. om Justin bäver! Asså herre gud! JAG gillar honom inte, för att han är en liten pojke som tror att han är bäst på allt! så usch! jag skulle nog göra som den dära filmen som finns på facebook, bränna upp biljetten! haha! fett bra gjort asså!
 
Tyvärr har ja fel på internett så ja fick inte in några bilder nu! men ska försöka senare ;)
 
 
 
 

Snabbinlägg ;)

Hallå! Skriver ett litet snabbinlägg nu då.. och ikväll tänkte ja lägga upp lite nya bilder ;)

och sen fick jag en kommentar som ja självklart ska svara på, hur man sätter in en header til bloggen, Det ska ja fixa ikväll ;) om ja kommer in på internett såklart. Hehe...
Hoppas du får en skön fredag med fredagsmys <3


Mycket på Schemat!

Hallå! Idag har det varit en skön dag med 25 grader i solen, och självklart har jag  solat lite :D Just nu sitter ja vid datan å jag har bebisen Cheela bredvid mej :) Hon ligger å myser med en blomma .. hehe..
Men igår skrev ju jag att ja skulle fixa bättre bilder ur tidningen, så det har jag gjort ;)
Och det där med katten igår... asså ja mena självklart inte att han ÄR ful, ja barea skrev det, för vissa människor kan ju slänga iväg en katt i en påse om den är "ful"  så ja mena att den där är fortfarande fin fast den har varit med om sådär mkt!
 
Och igår tog ju min jägar katt en liten ekorre som ja begravde, eftersom ja e en extrem djurvän, men jag kan ju inte hindra Mimmi att sluta jaga heller.. hehe.. .men ikväll ska ja ta och  tömma kameran på dom bilderna ja inte vill ha kvar.. och sen ska jag kolla genom på datan ;) Så jag har massor att göra ;)
Och sen håller ju jag på med en jätte teckning.. så här är en till liten del av den!
 

Starka katter

Hallå! Idag så har ja hjälp mamma med att klippt gräsmattan och lite små saker ;) Så äntligen har ja fått en tid med datan en stund för att blogga. Jag älskar verkligen ere kommentarer, dom är så roliga!
Å fick en kommentar om att ja fixa bättre bild på en tidning ja var med i å det gör jag självklart ;) lägger upp det imorgon om jag hinner ;)
Å även har ja skaffat Instagram å det är skitkul! :D skaffade det imorse å jag har redan 5 st som följer me :D
 
Men även så håller ja på att ritar lite.. (se bild) en del av en hel teckning ;) forsättning följer ;)
 
Men nu kommer vi till den otroliga katten, denna katt nedanför denna text har blivit påkörd 2 gånger och tappat ena ögat. Och han har överlevt! Han hiter Birger och detta är den sista sommaren han får leva. Men tänk va ful man kan se ut, men är ändå så himla snäll! Så ja knäppte några kort som ägaren ska få, :)
 
Och min egen katt Mimmi leker nog lattjolajban vare dag!
Hon hoppar och studsar upp i luften å idag tog hon en ekorre, :( men då fick jag iaf nått att fota, men det kommer imorgon ;)
 

Att va med i tidningen är verkligen roligt

Hallå! Idag tänkte ja ta å gå ut å fota lite. Tänkte först ta cykeln men hallå den är ju inne på uppdatering. Så nu kommer min cykel bli som ny :D hehe..
men jag tänkte gå ut å fota idag om det inte börjar spö regna som igår.. herre gud vilket väder!
 
Och jag sa ju förut att ja skulle lägga upp alla tidningar ja var med i, och själklart tar ju inte tidningen kontakt med mej då måste man ju va kändis! utan jag har mejlat dom och frågat om dom ville ha med en serie, och sen dröjde det ungefär en vecka då säger dom till mej att dom vill göra en repotage om mej! så det bestämde inte jag.
Så här kommer alla tidningar jag har varit med i, (och dom jag har kvar) det är en tidning åxå som jag fotade till, vimel bilder till avesta tidning men den ville Mojje ha så han fick den.
lägger upp 5 av 6 för en ville visst inte komma upp ;)