Önske bilder kommer här ;)

Fick EN kommentar.. om att "Sandra" ville se bilder på Mojje, Så här kommer bilder från i sommras.. eftersom jag inte har träffat Mojje någonting nu 2012, men det kommer ;)









KOMMENTERA!


Du väljer ;)

Hallå! Tänkte fråga.. vad vill ni se för bilder? önska precis vad som helst... a nästan precis allt iaf.. haha xD om ingen kommenterar så tar ja lite blandat? :D

onödiga kommentarer raderas!

Media i plugget!

Idag lämnade ju jag in bilderna till media. Och våran fotolärare skulle välja en som vann. Och den som vinner får ett pris ;) och jag tror jag har en chans att vinna.. xD ja hade mäst bilder med mej som våran lärare gillade/diggade .. Vilket e as bra! Men det är bara att vänta ;) och jag ska fortsätta fota vinter/snö bilder tills fredag ;) Så jag hoppas det är bra väder ;D Men nu kommer snå bilder från igår. Och bilder på Cheela igen som jag tog för ca. 15 minuter sen :D glöm inte kommentera :D



Dom här 2 bilder ovanför denna text är blixten vinklad 90 grader! uppåt!
Den här under är rakt fram, viket man aldirg ska ha när man fotar djur, men tänkte visa bara så ;)


Och nu kommer vinterbilder från igår när solen var framme, när solen är framme behöver man inte redigera bilderna, och det har ja inte gjort heller. Bara satt dit min stämpel!





Kommentera :D

Bilder påväg!

Japp du läste rätt! Bilder påväg ;) vinter och även på cheela ;) hon som jamar på beställning :)

Min kamera utrustning!

Här har du ett inlägg om min kamera utrustning! Jag lever med min mamma och vi har inte mycket pengar! Men ja fick en kamera när ja fyllde år, 2008 fick ja min första kamera. Men min mamma har hjärtinfarkt och en massa andra sjukdommar och inge jobb. Och ja får inget jobb, för där ja bort är man för liten. Så ja tjänar pengar på att fota åt olika företag och tidningar & även kändisar ;)

Men här är mina saker ;)

Nyaste kamera:
Nikon D90.
Batterigrepp MB-D80.
Stativ.
Nikon 105mm objektiv
Sigma 300mm obkejtiv

Dock kommer det mer utrustning senare ;) Det är ju fotografen som gör bilderna ;)

Mina gamla kameror:
Nikon D3000
Nikon 55mm objektiv
 
Kommentera gärna ;)

Men ja vill gääärna ha en D4!

Har en begåvad katt! Jama på beställning!

Idag är ja piggare! Dock har ja fortfarande snorig näsa men men.. imorgon måste ja te skolan iaf.. feber eller inte.. ja måste gå! Men min nya katt Cheela, hon kan jama på beställning ;) det visst du inte? :D jag visslar bara, så svarar hon ;) sen får hon skinka som belöning! så här kommer dom 3 bästa ;) kommentera gärna!




Kommentera :D


Oj va blandat xD haha!

Hallå! Idag är der fredag... och hela dan har jag haft feber och legat i soffan hela dan.. men nu mot kvällen börjar ja bli piggare :D Men jag har även fotat liter smått fast ja va sjuk.. Jag har nästan hitta alla bilder till fotouppgiften ;) fett nöjd! och sen tog ja bara 2 bilder på min katt utan att veta om det xD hahaha Kommentera gärna ;)




Och sen hitta ja en bild på facebook från i sommras. När jag och min mamma lekte med en ram.. det blir faktiskt bra bilder ;) Test du åxå!


Gnägge i hagen, extra långt nummer!



Kommentera gärna :D

Gnägge i Hagen!


Kommentera gärna ;)


Trött på att va sjuk!

Hallå! Bloggar genom mobilen igen då! Just nu ligger ja och kollar på mästerkocken. Finns ju inget annat å se så :p och mamma åkte in på akuten igen igår, inte kul! Ja e fortfarande förkyld.. Å ja orkar inte äta eller nått. Har inte ätit på 3 dagar.. Yey.. Å fler bilder kommer sen när ja blivit friskare! :) puss puss

Ojojoj... Förlåt!

Hej! EfterOm jag har åkt på en jääääkla förkylning och jag orkar inte sitta vid datan.. Så bloggar ja igenom mobilen.. Jag har fått en förkylning som sitter i näsan, ögonen och huvudet, huvudet känns som en stor sten... Men iaf ja skrev i tidigare inlägg om så ska det låta, och ja klarade inte av att skriva klart.. Jag blev för yr.. Men iaf! Programet så ska det låta är ju 1 timme på tv:n men när man sitter där.. Haha omg.. Det tog nästa 3 timmar att spela in. Och vi som satt i plubliken blev tvingade att klappa så mycket så att händerna var helt slut efteråt. Jag var där 2009 när mojje skulle va med. Och det var bara en ren slump att vi skulle träffas. Det var andra gången och han kände igen mej! Dock hade vi snackat mycket på Internett! Och dom gör ganska många fel när dom spelar in, säger fel, b.la. Och det går inte lika fort när dom ska lista ut vilken låt det är.. Men tar nog flera sekunder! Och dom kanske spelar in sången typ 3 ggr! Och man fick INTE gå på glas golvet! Tyckte jag var tråkigt :p och det är inte Peter settman som bestämmer vilka som får börja.. Utan mellan spel instrumänten, där är en glipa.. Där sitter det en tjej eller kille som pekar vilka som ska börja ;) Kommentera gärna ;)

Så ska det låta!

Sitter och kollar på så ska det låta medans man har en massa förkylnings saker.. och jag var på så ska det låta 2009, och det går inte lika fort som det ser ut xD

Kommentera mina skisser? ;)

Här är bara 3 skisser i mitt nyaste ritblock .. kommer mer! men kommentera dom här! Dock ska du veta att scannern är dålig och får inte upp skuggningen helt och att JAG ritar på et speciellt sätt!



den här sista här med täcket, den ritade jag av en tjejs häst och ja till tillåtelse ;) dock täcket är inte klart.. det ska vara prickigt!

KOMMENTERA!


Bilder ;)

Sitter å käkar frukost nu.. och även årets första förkylning kom inatt så idag är man lite tung i huvudet :P haha
Här kommer lite bilder från igår, som är tills på måndag ;)


tre sträck, likt?



Kommentera bilder åxå!

Nu har ja...

Hallåå! Eftersom jag har en uppgift tills på måndag med media.. så har jag fotat 13 st av 18,men ja vet inte om ja komemr få med alla xD men bilderna blev fina, men det är lixom.. -10 här så man kan knappt va ute innan facet fryser till is xD haha.. men kommentera dom här <3





Dock satt ja inte min stämpel på denna, och det inngebär att du inte fåt ta dom bara för det, den anmäls! ta inte! TACK!

BILDBOMB!

Här har du nått att kommentera! :D





Dock finns fler bilder.. med drygt å ladda upp xD kommentera!

Bildbomb påväg!

Hallååå! Idag slutade jag kl. 11 å när ja kom hem så hjälpte ja mamma med avloppet som det hade blivit stopp i.. höll på att spy xD  Och efter det så gick ja ut å fotade till median tills måndag, då måste allt vare inne xD det är snö bilder och det där pappret ja fick ;) har iaf några klara :D

Men håll koll! snart kommer det en bildbomd :D

Svar till Tilia ;)

 Fråga: Hej :D läste att du pluggar på media program på gymnasiet ^^ Fotograf sa du? :D det funderar jag oxå på och ska börja foto linjen nästa år i 2an ^^ vilken skola går du i? :D

Svar: Oj 2an, där är ja åxå snart :P haha.. jag älskar att fotografera ;) Jag går i skolan i Avesta, Dommarhagen. ;)



Fråga gärna meeer :D ja älskar frååågor! :d

Vem längtar inte till sommaren? :P

Har fortfarande problem med min data.. den startar inte.. vad ska man göra? Så ja tog bilderna från min facebook ist ;) kanske inte samma kvalite, men jaja..

Och du.. va sägt om detta? du har ju säkert sett kissie's video klipp ska ja åxå göra det fast med humor? ja stör mej så jäälka mycket på alla fjortisar .. uscch!



Kommentera gärna ;)

Svar på kommentarer och en rolig sak som hände idag!

Hellooj! Idag hände det en roolig sak ;) Tidningen dalademokraten ringde.. fast ja va i skolan å plugga då så ja kunde inte svara, men när ja kom hem så ringde jag till honom, så vi har bestämmt en tid! 25/1 Kommer han hem till mej för ett rapotage ;) Så det blir as roligt!
Men iaf.. i skolan idag åå haha xD ja jobbade 2 första lektionerna.. men sen orkade ja inte längre så ja tog papper och ritade en arbetshäst, mhm.. och sen så kommer läraren å säger: Jaha du elin, du ritar bara hästar du! Och där trodde jag att han skulle skälla ut mej xD så ja sa: men jag har jobbat åxå faktiskt! han tittade konstigt på mej.. och sa: Men ja mena inget elakt. Jag ville bara säga att när ja var i london på en hästshow och då var ju världens största hästar med, och det var en tävling med som som hade finaste gamlaste vagnar och kläder. Och det är alltid vid påsk, och jag ska dit en gång till!
Ja så sitter vi på lektionerna oftast, antigen det.. eller så snackar han om jakt. Haha... jävla härligt lärare asså xD Och på hästarna ja ritade kommer upp på bild åxå ;) och ja.. en sak till.. hästen Gnägge som jag har skissat på, jag har ritat honom som föl nu som han såg ut, och det kommer åxå en bild på ;) ja tror det är bäst om man scannar in ;) Så håll koll! :D


Anna Jansson frågar:
Hur lång är du??
Vad är det bästa du vet??
Vem är den snyggaste personen du vet?? (Te.x. Megan fox eller Brad Pitt haha)
Vilka bloggar läser du?
Vad tycker du om kissie??
Beskriv dig själv med fem ord!!!
Har du mest kill kompisar lr tjej kompisar??
Har du något fotojobb på g??
Du har jättefint hår vad använder du för produkter??
Brukar du sminka dig såfall hur
SVAR: Jag är 167cm lång.
Det bästa ja vet är att fota till andra och att va med i tidningar ;)
Jag tycker Johnny Depp e rätt snögg ;)
Jag läser tyvärr inte andra bloggar, har inte tid, bloggar bara på min blogg ;) visst kan ja kolla in, men ja läser inte varje dag.
Jag tycker inte om Kissie, hon är för mycket!
Snäll, rolig, omtänksam, galen, Busig xP
Jag har mest tjej kompisar just nu eftersom vi har bytt skola m.m
Jag har ett fotojobb just nu.
Jag avänder en röd flaska, (finns på bilden nedanför)
Jag brukar sällan sminka mej, ja tycker att man är finare utan ;)

Petra frågar: vad tycker du om kommunen du lever i?
SVAR: Jag tycker den är bra, men åxå dålig!



Balsamet fick ja från min granna i julklapp och det gör håret lätt att borsta igenom.
Den i mitten, shampoo fick ja av mamma i julklapp och det för mitt hår glansigt.
Och den längst till höger, den smetar jag in i håret så mina lockar syns med, men ja har inte lockat det, utan det är självlockande ;)


Kolla länkarna ;)

Halloj! Vetu jag tog min iphone och laddade ner Just Dance appen, oj jäklar va kul det var xD Dom klipper lixom ihop en film med 4 saker du får spela in. Och ja.. jag å min mamma fick skratta iaf ;P vill du åxå det? här är länken! :D

Och svar på kommentar: Jag har 2 objektiv, 105mm och 300mm

http://www.youtube.com/watch?v=6Y4jeaqDrFw

Och sen har även Cheela fått en egen film :D sen sötnosen!

http://www.youtube.com/watch?v=0CFnuDLPKG8

Och här kommer bilder jag har fotat i sommras b.la!



FRÅGA PÅ!


OBS: Skriv ditt namn! Så ja ver vem ska ska svara, Jag svarar INTE på anonyma kommentarer!


Hjälp!

Fick 2 olika kommentater om mitt kontaktkort. Å nu vet ja inte vad för bilder jag ska ha på! HJÄLP!? Någon som kan? vore snällt att få svar ;)


Svar på kommentar

FRÅGA: fotar du manuellt?
SVAR: Ja OCH Nej. Beror på helt vad ja ska fota!



FRÅGA GÄRNA MER!

Snattare i skolan!

Hellu! Glömde även skriva igår.. att i Måndag vare någon som tog mina favorit hörlurar.. asså hur fan orkar dom?! köp egna! Dom var VITA, till iphone 4. Ja som hade fått dom i julklapp.. asså är så förbannad.. skulle verkligen behöva nya för att dom i min klass pratar så mycket.. och då kan ja inte konsentrera mej! Det är jobbigt! Men idag kl. 8.40 hade ja ett prov i biologi, och jag var klar kl. 3, så ja slutade 9 idag xD haah fyfan det är så soft! inte ens en halvtimme gick ja i skolan ..haha det är ju sjukt bra xD haha..
Men kl. 12 någonstands.. så ska ja fortsätta fota till media som är tills fredag ;) hoppas ja hinner klart xD
Och under 2012 är det inte så mycket som kommer hända.. vilket är tråkigt. Det jag vet nu, det är att ja kommer va med i tidning, gå på Diggiloo och träffa kändisar, och en massa fotouppgrag ;)

Och va vill du se för bilder? ja kan gå ut å fota, eller lägga in gammla bilder... åh! JUST DET! Är det någon som vet hur man får igång en sån här.. stor data, burk som dom kallas. Min får typ inge ström elr va man ska säga.. är det någon som vet? snälla skriv en kommentar! Har gamla bilder ja vill ha därifrån! <33


Och ja tänkte även skaffa kontaktkort ;) va tycks?


Tidningen Dalademokraten ;)

Heelluu! Idag fick ja svar från dalademokraten, en tidning i dalarna, Dom ville göra ett repotage om mej och min serie ja skissat på. Kommer bli as kul! Om dom ny hör av sig.. men det skrev han iaf ;) Men mer info kommer om det ;)
Du komemr väl ihåg inläggen ja la in förut? Det där med olika sympboler som man ska fota så det liknar det ungefär? Jag fotade en lampa vid plugget. Ungefär vid badhuset metropoolen i Avesta. Och ja.. bilden blev såhär: !



Va tycks? :D (Dest ska vara fyrkaten med 4 sträck!) Likt eller? :P haha!
Det kommer fler bilder ;)
Kommentera gärna denna! :D

Ny uppgift i media, och gamla bilder! :D

Heeej! Idag har ja fortsatt att ha media i plugget ;) och har en ny uppgift ;)

Dom här symbolerna kan man kalla det.. det är en bra övning om man har bra fantasi, man ska fota saker som ser ut ungefär såhär ;) test du med! visa gärna bilder! :D

Men jag har (igen) klippt ihop lite sköna/fina bilder jag har tagit på min polare Mojje ;)


OCH DU! ÖNSKA GÄRNA BILDER! Ja fotar precis vad som helst.. tror ja.. haha :D

Kommentera bilderna!

Här kommer fina bilder ;) kommentera gärna!

PÅVÄG!

Hallååååå!  Nu har ja internett igen! :D så strax kommer nya vinterbilder ;) Så håll koll ;)

Kommentera!


Hej! jo ja lyckades fixa internett på datan ;) ..eller.. mja.. mamma gjorde det haha!
Men imorgon och i söndag ska ja va utan ..men kanske kollar kommentarer m.m  :)
Och just det.. har du IPHONE? och älskar du hästar? Då tipsar ja verkligen om spelet MY HORSE, det är gratis och as kul! fin grafik åxå! ;)

Men vi höres senare ;) men glöm inte å kolla på bloggen iaf ;) kanske kommer upp nå inlägg kanske :D
Där är en bild. fast ja har köpt en annan häst ;)





På söndag!


Helloj! Ville bara säga att på söndag kväll ungefär kommer ja ladda upp bilder ifrån helgen. För under helgen har ja nämligen inget internett på datan, har bara min iphone's internett å det är ju inte så snabbt när ma inte ha nå 3G, hehe.. men ja gör så ;)

Vi höres! :D..

Nya bloggen, Wow!

Jag tycker själv att designen är as fin, kanske skulle byta färg? vad tycker du? Och det roliga är att ja börja få läsare ;) så kom igen!
Och en sak till.. mejla om du vill länka till varandras bloggar!

Och just det! Jag skickade serien till DD = Daladeokraten en dagstidning alltså. Men dom hade nyss sålt sina serier av ekonomi's skäl. Men i slutet skrev dom att dom ville göra en repotage ! Och det ska bli as kul!

Bildbomb ;)

ja börjar om så kommer lite bilder ja tagit förut ;) Men det kommer nya från igår ;) Bara ja lägger in dom på datan så :D


Eftersom


Nu är ja här! :D

Kommentera lite bilder? Ja kommer från fotografenelin.blogspot.com, men eftersom det är svårt att koda där, så tar ja blogg.se ;) x

JAG KOMMER TILLBAKA!

Jag kommer tillbaka! ny design, nya bilder!!