Tjolahopp

Halli hallå! Som du kanske har märkt, så är ja inte så aktiv på bloggen just nu, för det är alldeles för mycket i skolan å sånt där. Men kan väl lika gärna säga att ja träffa Mojje igår igen. Jag slappnar verkligen av när jag träffar honom, vet inte varför. Men han e väl så pass lugn själv? Å jag hoppas att han hann med båten! :O

Vi får se sen om jag bloggar något mer, vänta å se ;)


Mojje målas.

dissa skissen xD den e ful :P
 
 

Goda ord.

Hej. Sitter just nu och lyssnar på http://www.youtube.com/watch?v=34Se9wEYs6s  Mojje - Plåster på såren. Men kan ju tolka denna låt på 2 olika sett, iaf jag. 
 
Så otoligt bra låt

Mojje idag,

Hej! Träffat Mojje idag, å han är ju sån underbar person, Han sa många kloka ord och dom kommer ja verkligen ta åt mej, han kollade även i min fotobok, och skrev även en hälsning. verkligen jätte snällt att han tog sig tid att kolla.
 
Här är även en dålig film ja slängde ihop lite snabbt xD haha, och jag hade inge stativ, så ja varnar er, kolla på egen risk xD förlåt. Lovar bättre nästa gång!
http://www.youtube.com/watch?v=wCXDOKkBO2w
 
Och den där "kråkan" i min fotobok, tänker ja inte visa, för det är privat ;) 
 
 
Men iaf, idag, om hans spelning, det var nog den galnaste spelningen jag någonsin varit med om, haha, Han var het, så han tog fram en brandsläckare. Haha och det var verkligen något nytt, Vore kul om typ.. bastisten sprutade ner honom med en brandsläckare xD ha ha! 
Men, showen var verkligen rolig, aldirg skrattat så mkt någon gång på hans spelningar förut xD haha...
 
Och jag är tveksam om jag kommer träffa honom nå mer innan Diggiloo, de skulle börja öva nästa vecka, 31 låtar ska fastna i huvudet på honom ;D låter nice xD haha...
LÄNGTAR SÅ!
 

Målat

Målat idag. lol xD
 

Fattar inte...

Hallå. Nu är jag tillbaka efter en lååång paus. Och ska nu försöka ladda upp mycket bilder :) 
 
Men en sak jag inte förstår. Det är folk, som har pengar, men ändå ska dom ha mer. Jag fattar inte sånna personer. Dom sårar och skadar adra personer. Har dom inge samvete? Nä tror inte det. Jag har träffat mycket folk,  och vissa beter sig som svin, skriver fula/konstiga kommentarer på bloggar, och dom låtsas vara någon annan. 1. man kan se IP nummret, så där åker man fast. 2. Att ange att vara någon annan på nätet, är inte lagligt. 3. Att mobbad på nätet är inte heller tillåtet. 
Och tänk att det är många som inte fattar detta. Jag förstår inget. Iaf att personer har mycket, ska ha mer. Då frågar jag mig själv.. varför? Mår dom bättre på att såra å skada andra? jag hajar verkligen inte. 
 
Men här är iaf 2 nya filmer jag har gjort. Copyright by Elin!
 
-Heej Elin
http://www.youtube.com/watch?v=0tQRvhiy028
 
Min version av Bockarna bruse, Animation.
http://www.youtube.com/watch?v=8yZs2EG1abA